New Member Area New to Toyota Camry Forums? Stop in tell us about you.

In new and completly lost!!

  #1  
Old 09-14-2012, 02:25 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Sep 2012
Location: russellville, ar
Posts: 5
Exclamation In new and completly lost!!

i just bought my first camry and its 1991!!! but i really like the oldness about it. the only thing is i have a fuse problem and i have searched the forum about it but still cant find the solution and i was wanting to post but this is the only place i found to post anything. if anyone can point me in the right direction it would be awesome! and thanks for lettin me be part of the camry horde
 
  #2  
Old 09-15-2012, 01:01 AM
Super Moderator
Join Date: Jan 2008
Location: PTW
Posts: 11,613
Default

Can you provide more detail?

Which fuse, is the fuse blowing if so what items are turned on when it blows, etc.
 
  #3  
Old 09-15-2012, 04:18 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Sep 2012
Location: russellville, ar
Posts: 5
Default

it is blowing a 10 amp fuse for the gauges but the speedometer still works and a 15 amp fuse that takes out my stop lights but the park lights still light up...and i believe they blow when the a/c turns on so i replaced them and drove the car with out turning anything on and they still blow..i checked the bulbs but they are the correct ones and now im just goin crazy trying to find the problem...please for the love of good cheese HELP ME!!!
 
  #4  
Old 09-15-2012, 08:37 PM
Super Moderator
Join Date: Jan 2008
Location: PTW
Posts: 11,613
Default

Does the stop light fuse blow when you apply the brake?

Both fuses are tied into the brake/taillight out sensor.
 
  #5  
Old 09-16-2012, 05:33 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Sep 2012
Location: russellville, ar
Posts: 5
Default

No I realized that after I replace them they work fine and when I turn the car on the next time then they blow...and I don't have anything on not even the radio
 
  #6  
Old 09-16-2012, 05:37 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Sep 2012
Location: russellville, ar
Posts: 5
Default

But the stop lights still work until I stop kill the car and restart the car
 
  #7  
Old 09-16-2012, 11:08 PM
Super Moderator
Join Date: Jan 2008
Location: PTW
Posts: 11,613
Default

If you start the engine with the brake off will the fuse still blow?

Is the lamp out indicator on (located on dash board).

You state the speedometer works but what gauges do not work when the Gauge fuse blows.
 
  #8  
Old 09-17-2012, 12:37 PM
Junior Member
Thread Starter
Join Date: Sep 2012
Location: russellville, ar
Posts: 5
Default

No it will work fine until i restart the engine then they blow
No the only indicator that lights up is door open but it radomly flashes
And yes my speedometer is the only gauge that works..the temp & fuel gauge go out as well as the brake lights..but my park lights work and for some reason i think the a/c system might have something to do with this problem
 
Related Topics
Thread
Thread Starter
Forum
Replies
Last Post
Praween
New Member Area
5
09-11-2011 10:09 PM
sontakke
General Tech
6
09-04-2007 05:27 AM
jpease99
Engine & Internal
3
06-30-2007 12:38 AM
twinpack
General Tech
3
06-09-2007 06:52 AM
JBCAMRY07
New Member Area
3
05-29-2006 01:35 AM


Thread Tools
Search this Thread
Quick Reply: In new and completly lost!!


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service

© 2019 MH Sub I, LLC dba Internet Brands

We are a participant in the Amazon Services LLC Associates Program, an affiliate advertising program designed to provide a means for us to earn fees by linking to Amazon.com and affiliated sites.