Go Back   Camry Forums - Toyota Camry Enthusiast Forum > General Toyota Camry Forums > General Tech
Sign in using an external account
Register Forgot Password?
Search

Reply
 
 
 
submit to reddit
 
LinkBack Thread Tools Search this Thread
  #1  
Old 03-18-2009, 10:30 AM
Junior Member
 
Join Date: Mar 2009
Posts: 2
Default Speedometer not working?

Since last July, I have pumped nearly $3000 into my 97 Camry LE, 4 cyl. Just recently I had the entire exhaust system from the manifold back done. I replaced the battery a couple weeks ago and thought all was fine. Today, while driving, I noticed that the speedometer wasn't working! At that point, I wasn't losing RPMs or anything, but just a few minutes later, not only was the speedometer not working, I was running at 3000RPMs and not going very fast at all! Anyone know what might be causing this? I know that the coil packs are going bad or already bad and am wondering if that might be the cause.
This ad is not displayed to registered members.
Register your free account today and become a member on Camryforums!
Reply With Quote
Old 03-18-2009, 10:30 AM
 
 
 
submit to reddit
Reply

Tags
1997, 2000, 97, broken, camry, driving, le, meter, odometer, rpm, speedo, speedometer, stopped, stops, toyota, working, workingin

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On



All times are GMT -5. The time now is 02:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
SEO by vBSEO ©2010, Crawlability, Inc.